Mit teszel az "Ámen" után?MIT TESZEL AZ "ÁMEN" UTÁN?


Legújabb könyvem olyan kérdésekről és olyan dolgokról szól,melyek sok szempontból tabu témának számítanak a kereszténységen belül. Olyan dolgokról amelyekről nem beszélünk, mégis meghatározzák a mindennapjainkat és talán megmagyarázzák, hogy sokan miért idegenkednek a kereszténységtől, keresztényektől.

Ez a könyv mindazoknak szól, akik a keresztény lelki fejlődésükben megakadtak, kiakadtak, megakasztották őket, padlóra kerültek. Nem gyógyító könyv, tehát nincs semmilyen különleges gyógyító ereje és valószínű, hogy nem következik be semmilyen csoda az elolvasása közben. Ám talán magadra ismersz, s talán segít egy egészséges istenkép kialakításában. Nem azért, mert ezt én fogom megadni neked, én csak egy ugyanolyan ember vagyok, mint te. Hanem azért, mert rámutat olyan jelenségekre amelyek az istenképünk torzulását eredményezhetik, ezeket segít nyakon csípni az életedben és te magad fogod tudni ezt megtenni remélhetőleg. Bővebb információkat kaphatsz a könyv saját honlapján: MIT TESZEL AZ ÁMEN UTÁN?

Hogyan lehet az enyém ez a könyv?
A könyv PDF formában megrendelhető az alábbi módon: a Portál főmenüjében találod a TÁMOGATÁS menüpontot. Az itt található bankszámlaszámra történő utalás után (a könyv címét - elég annyi, hogy "Mit teszel"- és az email címedet írd meg) e-mailben küldöm el a letöltési linket vagy a komplett anyagot. A könyv letöltésével a másolás, szabad közzététel joga nem jár együtt, ennek a szerzővel történő egyeztetés a módja. A teljes könyv ára mindössze 1000 Ft. Ezt az összeget kérjük, hogy utald a fenti módon a számunkra.

Isten áldását kívánjuk az Olvasó életére.
Kérdés és részletek kapcsán a szerző elérhető, személyes bizonyságtételre, személyes találkozásra fiatalokkal, gyülekezetekben történő bizonyságtételekre is van lehetőség, ilyen igény esetén kérjük jelezd a szerző felé emailen: pszb (kukac) ebredes (pont) hu