Az önvédelem titkaiAZ ÖNVÉDELEM TITKAI
negyedik (és bővített) kiadás


Az a "csúnya lila könyv", így lett ismertté a keresztény iratterjesztések asztalain a könyv amelynek első három kiadását szinte napok alatt elkapkodták. Az önvédelem titkai cím kicsit megtévesztő. Nem az önvédelem titkaiba vezeti be az önvédelemmel ismerkedni akaró embereket, hanem épp ellenkezőleg. A könyv titkokról rántja e a leplet, a kulisszák mögé vezeti be az olvasókat a szerző, aki maga egykor 120 fős kungfu klub vezetője volt. Megtérés után lelkipásztorként tesz bizonyságot a harcművészetet tanuló majd oktató időszakáról életének, s mindarról amiről az önvédelmi klubok plakátjai, látványos bemutatói nem beszélnek.
Szülőknek, egyházi iskolában tanuló diákoknak de akár gyülekezetbe nem járó fiataloknak is hasznos olvasmány lehet, hiszen segít tisztán látni a harcművészetek tekintetében egy olyan ember tollából, aki mindkét "oldalt" megjárta, s mint Isten megváltott gyermeke akar útbaigazítást nyújtani.

A negyedik kiadás bővített kiadás.
Az előző kiadások óta eltelt húsz év tapasztalatait is magában foglalja, melyeket előadások és közönségtalálkozók alkalmával gyűjtött a szerző. Szülőként, lelkipásztorként beszél szülőkhöz, keresztényekhez, a kiadásban feldolgozva az azóta történt változásokat is, hiszen az előző kiadások óta sok új stílus, iskola tűnt fel nem is beszélve a harcművészetek, okkult irányzatok média-szerte tapasztalható növekedéséről, a számítógépes játékok terjedéséről, stb.

Hogyan lehet az enyém ez a könyv?
A könyv PDF formában megrendelhető az alábbi módon: a Portál főmenüjében találod a TÁMOGATÁS menüpontot. Az itt található bankszámlaszámra történő utalás után (a könyv címét - elég annyi, hogy "önvédelem"- és az email címedet írd meg) e-mailben küldöm el a letöltési linket vagy a komplett anyagot. A könyv letöltésével a másolás, szabad közzététel joga nem jár együtt, enneka szerzővel történő egyeztetés a módja. A teljes bővített könyv ára mindössze 2500 Ft. Ezt az összeget kérjük, hogy utald a fenti módon a számunkra.

Isten áldását kívánjuk az Olvasó életére.
Kérdés és részletek kapcsán a szerző elérhető, személyes bizonyságtételre, személyes találkozásra fiatalokkal, gyülekezetekben történő bizonyságtételekre is van lehetőség, ilyen igény esetén kérjük jelezd a szerző felé emailen: pszb (kukac) ebredes (pont) hu