Hazatérés Bibliai GyermektáborHAZATÉRÉS BIBLIAI TÁBOR
egy hetes foglalkoztató- és elméleti bibliai tanítási anyag nyári keresztény gyermek-táborok számáraA tábor általános iskolások számára készült, egy hetes anyagot tartalmaz. 6 nap (kevesebb nap esetén több téma összevonható, esetleg egy-egy nap elhagyható) tanítási illetve kreativ foglalkoztatási anyagot gyűjtöttem egybe, s a tábor kipróbálásra i került már.
A tábor anya célja: bibliai ismeretek elsajátítása mellett kedvcsinálása gyermekek számára a magyar nemzet történelmének megismeréséhez, a Honfoglalás-Hazatérés téma kapcsán. A kreativ foglalkozások is ehhez kapcsolódnak, játékos, kalandos vagy éppen szórakoztató formában ismertetik meg a gyermekekkel a rovásírást, az íjászatot, eleink kézműves, díszítő tevékenységét, zászlóit.
Az érintett bibliai történetek a Bábel tornyától indulnak, s olyan kérdésekkel foglalkoznak, mint közös nyelv, kommunikáció, szavaink súlya, közösséghez tartozás, identitás tudat.

A teljes foglalkoztatási terv mellékletekkel PDF formában megrendelhető az alábbi módon: a Portál főmenüjében találod a TÁMOGATÁS menüpontot. Az itt található bankszámlaszámra történő utalás után (a közleménybe a tábor címét és az email címedet írd meg) e-mailben küldöm el a letöltési linket. A tábor-program mely tulajdonképpen vezetői segédkönyv, egyszeri felhasználásra készült, de egy táboron belül minden segítő felnőtt számára másolható ám közzé nem tehető. A teljes heti program ára mindössze 2500 Ft. Ezt az összeget kérjük, hogy utald a fenti módon a számunkra.

Isten áldását kívánjuk szolgálatodra és a tábor valamennyi résztvevője számára.
Kérdés és részletek kapcsán vagy ha az anyagban bármit nem értesz, a portál kapcsolatfelvételi lehetőségein vagy a Fórumra történő regisztrálás után elérhető vagyok, akár személyesen is szívesen segítek az anyag betanításában, vagy kivitelezésében.