Bibliai LovagtáborBIBLIAI LOVAGTÁBOR
egy hetes foglalkoztató- és elméleti bibliai tanítási anyag nyári keresztény gyermektáborok számáraMiről szól ez az anyag?

Egy hetes foglalkoztató- és elméleti anyagunk különböző lovagrendek világába vezeti el a gyermekeket, játékos foglalkozásokon és bibliai tanításokon, beszélgetéseken keresztül.
Az anyagban bemutatjuk a különböző lovagrendeket, a gyermekek számára minden napra bibliai témák szolgálják a beszélgetések alapjait, melyeken közösségről, bajtársiasságról, egymás melletti kiállásról, Krisztus ügyének képviseletéről beszélgetnek a gyermekek korcsoportos felosztásban, de összevontan is alkalmazható csoportbeszélgetéseken. Az anyag érint olyan témákat is, mint p. milyen jelképeket hordanak a gyermekek, s vajon tudják-e ezek jelentését? Mit jelent viselkedésben a lovagiasság?
A kis "apródok" így válnak a hét folyamán "lovagokká", s gyűjtik szorgalmasan rendjeleiket, miközben számos bibliai történeten keresztül válnak "Jézus Krisztus jó vitézeivé" és tanulják meg a segítségnyújtás, a gyengék, elesettek felkarolása áldásait, fontosságát.
Az anyagot 2014-ben próbáltuk ki saját gyülekezetünkben, vegyes nemű és korú gyermekek között. Természetesen a hitoktatóktól is igényel az anyag, mint minden nyári tábor kreativitást, de a letölthető PDF dokumentumban minden segítségnyújtás, játékok leírása, beszélgetések javasolt kérdései, a bibliai tanítás menete, a tábor előkészületei, lebonyolítási segédlete stb. megtalálható.

Hogyan lehet az enyém ez az anyag?
A teljes foglalkoztatási terv mellékletekkel PDF formában megrendelhető az alábbi módon: a Portál főmenüjében találod a TÁMOGATÁS menüpontot. Az itt található bankszámlaszámra történő utalás után (a közleménybe a tábor címét és az email címedet írd meg) e-mailben küldöm el a letöltési linket vagy a komplett anyagot. A tábor-program mely tulajdonképpen vezetői segédkönyv, egyszeri felhasználásra készült, de egy táboron belül minden segítő felnőtt számára másolható ám közzé nem tehető. A teljes heti program ára mindössze 2500 Ft. Ezt az összeget kérjük, hogy utald a fenti módon a számunkra.

Isten áldását kívánjuk szolgálatodra és a tábor valamennyi résztvevője számára.
Kérdés és részletek kapcsán vagy ha az anyagban bármit nem értesz, a portál kapcsolatfelvételi lehetőségein vagy a Fórumra történő regisztrálás után elérhető vagyok, akár személyesen is szívesen segítek az anyag betanításában, vagy kivitelezésében.