A lelkipásztor BLOGja

Mint azt lelkes fórumozóink tudják, a lap Fórumán (amelyet az itteni regisztráció után a felső menüsorban lehet elérni) immár hónapok óta egy blogot is olvashatnak. Segítségével nem lelkipásztorok is betekinthetnek egy lelkipásztor életének hétköznapjaiba,harcokba, nehézségekbe és áldásokba, győzelmekbe. Azokba a kérdésekbe, válaszokba, próbákba, amelyek talán az átlagos gyülekezeti tagok szemei előtt nem láthatóak, de mégis láthatatlan mozgatói az Egyháznak. Segítségével talán gyülekezeti tagok is mélyebb rálátást kapnak arra, mi zajlik egy pásztor szívében, mi áll egy-egy igehirdetés és tanítás hátterében, mi az amiért gyülekezeti tagnak is hasznos, ha imádkozik a lelkipásztoráért.

A lelkipásztori BLOG mivel személyes, ezért a fórumon történő regisztrálás után azonnal nem látható, de fórumozóink kis idő után kérhetnek betekintést ide, azaz a "
KULISSZÁK MÖGÉ".

Ugyanúgy, a személyesség indokolja, hogy létrehoztunk egy témakört hölgyek számára INTIM KÉRDÉSEK címmel. Egy ideje működik már, hasonlóan a BLOG-hoz. Ennek a látogatásához felnőtt hölgy olvasóinknak adunk lehetőséget, hogy jogosultságot kérve és kapva látogathassák és hozzászólhassanak az ottani beszélgetésekhez. Mivel ennyire személyes ez a topic, s mivel kizárólag felnőtt hölgy tagok olvassák benne egymás írásait, bizonyára lehetőség van megnyílni olyan témákban is, amelyekre más fórumokon eddig nem vlt lehetőség, hiszen ki szeretné intimitását akár névtelenül is kiskamaszok szemeire bízni. A topicot természetesen szakképzett lelkipásztor, gyakorló és több évtizedes tapasztalattal rendelkező NŐI lelkipásztor, lelkigondozó felügyeli.

Tags: 
Értékeld a cikket: 
No votes yet